Vejle Svømmeklub består i dag af ca. 2.200 aktive svømmere fordelt på mange hold i både Vejle og Børkop, og er dermed Vejle kommunens største enkeltstrengede forening. Der er tilknyttet omkring 70 trænere og instruktører.

Klubben anvender 5 forskellige svømmehaller, hvor der undervises i alt fra baby-svømning til hold for voksne.
Vejle Svømmeklub står også for SFO-svømning i Børkop og Vejle. Derudover har vi en stor konkurrenceafdeling, som består af 6 hold, og hvor vores bedste svømmere deltager ved internationale mesterskaber.  
Vejle Svømmeklub er en af kommunens største foreninger og har i kraft heraf et væsentligt aktivitetsniveau. Klubben har svømmere, som er repræsenteret på både junior- og seniorlandsholdet, og er derudover en af Danmarks 10 bedste svømmeklubber.
Fuld eksponering på vores hjemmeside og sociale medier. Som virksomhed tilbydes du VIP arrangementer og derudover kan du via sponsoraftaler få arrangementer og aktiviteter til din virksomhed. 

Hvad går pengene til?

Sponsorkronerne er en vigtig del af klubbens økonomi og pengene er med til at sikre økonomisk støtte, når vores svømmere drager på træningslejre og til stævner i ind- og udland. Pengene sikrer, at der er mulighed for at indkøbe forskellige træningsremedier, og ikke mindst sikre vores høje standard når det kommer til undervisning.